facebook
linkedin
checkpoint-meto logo

Enda en ny Normal-åpning med varesikring og kameraovervåkning fra Ennte AS

Normal%20Romerikssenteret%20NY
29.03.2019
Vi tok en prat med sentersjefen og butikksjefen på Romerikssenteret på Kløfta der Normals butikk nr 66 åpnet
den 28 mars.
Vi ville ta pulsen på Normals siste tilskudd av butikker så derfor tok vi turen til Kløfta, nærmere bestemt til Romerikssenteret der de hadde en storslagen åpning forrige uke!Vi snakket først med sentersjefen på Romerikssenteret Siri Heimlund og hun var veldig begeistret for at Normal hadde kommet til deres senter.
For det første synes hun personlig at det er et veldig kult konsept og at det passer for alle aldre. Og noe som var utrolig hyggelig på åpningsdagen var at det var mange nye kunder som hadde tatt turen til Romerikssenteret så de ser allerede et stort potensiale til økt kundetrykk i følge sentersjefen. Trykket med besøk i butikken holdt seg oppe hele dagen, og etter skoletid var butikken fylt opp med ungdommer som også syns dette konseptet er bra. 
siri

Det som er så kult med Normal er at de bytter ut ca 100 varer hver uke så for faste kunder vil fortsatt butikken fremstå som ny selvom de besøker den ofte sier sentersjefen. 
Hun sier også at Normal får store sko å fylle på Romerikssenteret, da de tok over lokalene til Power. Men dette blir nok midt i blinken for oss!

Vi snakket også med Normals butikksjef Maia Marie Myrbråten, som ikke var helt ny i gemet da hun har jobbet som assisterende butikksjef hos Normal Lillestrøm.
Hun var veldig fornøyd med åpningsdagen og hun syntes at alt fungerte perfekt! Alarmsystemet gjorde jobben sin og hun sa at siden det var så mange kunder og mye stress denne dagen, var det mange ansatte som glemte å fjerne alarmene så da peip det litt når de skulle gå ut av butikken, men da fikk vi sjekket at alt fungerte som det skulle i hvertfall sier Maia med et smil.
Hun påpekte også at det var helt perfekt å ha kameraovervåkning der man kan følge med på det som skjer ute i butikken fra kontoret på bakrommet. Hun var veldig fornøyd med leveringen fra oss på Ennte.

Vi ønsker Normal på Romerikssenteret lykke til videre og gleder oss over at de er fornøyde med vårt bidrag til god butikkdrift.

Ønsker du å høre mer om varesikring og kameraovervåking?
Ta gjerne kontakt med oss for en gratis befaring eller om du har noen spørsmål.