facebook
linkedin
ennte-logo

Om ossEnnte AS ble etablert i 2012, på basis av produktene til Checkpoint Systems Inc.
Vi er 21 ansatte, har kontorer og lager på Slynga i Rælingen og kategoriseres innunder bransjen Varesikring, Prismerking, Butikkprofilering, Kameraovervåkning, Kundetelling og Køsystemer.
Selskapet har franschiserett for merkevarene Checkpoint og Meto, som begge er kjente merkevarer med lang historie i norsk varehandel.

I 2017 kjøpte vi rettighetene til NemoQ AS og med dette tok selskapet et stort steg i sin posisjonering i norsk retail og offentlig virksomhet. Se mer her: www.nemoq.no

I 2018 inngikk Ennte AS en avtale med Danske Standard Systemer om å overta rettigheter for salg og distribusjon av utvalgte medisinske produkter fra StandardSystemer sin portefølje i Norge. Se mer her: www.standard-systemer.no

Vårt kundeløfte er «Mer Salg og Mindre Svinn» og Ennte leverer løsninger og produkter som gir dagligvare- og faghandelen umiddelbare resultater.
Ennte vil fremstå som en effektiv organisasjon som lever svært tett på sine kunder. Vi har eget stort lager, egen serviceavdeling og vi gir våre kunder rask og kundevennlig oppfølging.

fb-logo
Følg oss gjerne på Facebook!

 

 

Våre ansatte

Wenche Jeanette Nordli
WENCHE
Noen må passe på debet og kredit og  da er Wenche-Janette Nordlie jenta si! Med stødig hånd føres alle fakturaer sirlig inn i systemet og enkelte får også beskjed fra Wenche når det er på tide å betale ...
Wenche treffes på wn@ennte.no om du lurer på noe eller 919 97 286.

 
Hans-Christian Eknes
HANS-CHRISTIAN
Ennte har vokst på alle områder og etter hvert mye på administrativt, personal og markedsforhold. Da er Hans-Chr Eknes god å ha, systematisk og nøye på de viktige detaljer slik at HMS og tilsvarende har rett profil i huset. HC svarer på 473 28 487 og hans@ennte.no
Lars Tveter
LARS T
Fra destinasjon Stavanger er vår arbeidene styreformann Lars Tveter aktivt med i driften. Alt fra operasjonelle montasjeøvelser til mer managment-rettet arbeid og kontakt med ulike samarbeidspartnere til selskapet. 
Mobil 905 45 525 og lt@ennte.no
Lars Tveter
VICTOR
Tekniker
victor@ennte.no
 
Marius Amundsen
MARIUS
I sin knallrøde Ford Connect teknikerbil er Marius Amundsen på farten overalt hvor kamera skal installeres. Lett på foten, høyt- og lavt – kontakt Marius på ma@ennte.no - og han er der før du vet ordet av det!
 
Torbjørn Bøhnsdalen
TORBJØRN
Selvutnevnt super fotball-coach, men også vår Salgssjef med hovedansvar innen butikkprofilering. Her går det mye i løsninger for elektronisk prismerking, men også salg av alle andre produktgrupper i selskapet.
Torbjørn Bøhnsdalen har mobil 959 88 211 og tb@ennte.no
Nils Tveter
NILS
Sjefen i huset. Nils Tveter har mer enn 20 års erfaring fra varesikring og tidl. Checkpoint. Sånn sett de beste forutsetninger for å kunne etablere Ennte AS tilbake i 2012. Aktivt med i salgsarbeidet på huset, og bryr seg egentlig borti alt mulig … nt@ennte.no og tlf. 915 56 875
Lars Tveter
THOMAS
Tekniker og selger NemoQ
thomas@nemoq.no
 
Fred Madsen
FRED
Sjefen på Vestlandet!  Fred Madsen er vår tekniker i Bergen med solid erfaring innen alle forretningsområder. Fred har vært rundt alle fjorder og over alle fjell i vest, på montasje, salg og service i en årrekke.
Kontakt Fred på fm@ennte.no
Tommy Amundsen
TOMMY
Alltid velkledd og hyggelige Tommy Amundsen stiller opp for enhver kunde som har behov for noen av våre løsninger.  Aktiv på telefon og ute på kundebesøk til mange av våre kunder innen dagligvare, KBS marked og non-food. 
Tommy svarer på 901 20 580 og ta@ennte.no

 
Lars Tveter
KRISTIN
Salgssjef Standard Systemer
kristin@standard-systemer.no 
Tlf. 91193627


 
Lars Tveter
KEN-ROGER
Tekniker
ken-roger.berge@ennte.no
 
Lars Næss
LARS N
Vår sjefstekniker. Hva Lars Næss ikke kan om varesikringsløsninger er vel strengt tatt ikke nødvendig å vite. Kort og godt, en stor ressurs og en bauta i selskapet. Kontakt Lars på ln@ennte.no
 
Mia Tveter
MIA
Dattera til sjefen passer på at alle får sine ordre registrert, fakturerer, planlegger installasjoner og service. Mia Tveter kommuniserer med alt og alle i en smilende tone, og passer på at de operasjonelle oppgavene løses fortløpende. 
Mail til Mia på mt@ennte.no
eller 402 24 712
Lars Tveter
LENA
Markedskoordinator og sosiale medier-ansvarlig
lena@ennte.no
Tlf. 45228535

 
Lars Tveter
JON-EIRIK (HOIKA)
Tekniker
hoika@ennte.no
 
Våre varemerker
Enntes merker
Motta vårt nyhetsbrev!
Aktuelt
En tryggere og bedre kundeopplevelse!
Vurderer du kameraovervåkning?
For deg som holder til på Romerike!