facebook
linkedin
checkpoint-meto logo
ennte-logo

Om oss

Ennte AS er etablert i 2012 og er eneste offisielle distributør i Norge av varemerke Checkpoint og Meto. Vi selger direkte til sluttkunder eller gjennom vårt forhandlerledd.
Selskapet kategoriseres innunder bransjen Varesikring, Prismerking og Butikkprofilering. 

Vårt kundeløfte er «Mer Salg og Mindre Svinn» og Ennte leverer løsninger og produkter som gir dagligvare- og faghandelen umiddelbare resultater.  
Ennte vil fremstå som en effektiv organisasjon som lever svært tett på sine kunder. Vi har eget stort lager, egen serviceavdeling og gir våre kunder raskt og kundevennlig oppfølging.

fb-logo
Følg oss gjerne på Facebook!

 

 
Våre varemerker
Enntes merker
Motta vårt nyhetsbrev!
Aktuelt
Ikke kom i feriemodus helt enda! Skolestart er rett rundt hjørnet!
Har du sikret dine solbriller godt nok?
​Tør du ta sjansen på å la være å alarmere varene dine?

Våre ansatte

Ingar Mærli
INGAR
Bassist og eks. midtbanesliter Ingar Mærli, kan også brukes som tekniker innen varesikring-og kameraovervåking. Med lun humor og stødig hånd er Ingar en kar å stole på! 
Treffes på im@ennte.no
Jan Schultz
JAN
Ett titalls forsendelser skal ut daglig fra vårt lager. Da er Jan Schultz mannen som holder orden på logistikken, sørger for at varer kommer frem når de skal og kommunikasjon med våre transportører. Ordnung muss zein!
Hilsen js@ennte.no

 
Fredrik Ingebrigtsen
FREDRIK
Vår mann på kamera.  Fredrik Ingebrigtsen har særs god forståelse og innsikt i kameraverden. Bistår alle type kunder innen retail og industri til å finne de gode og riktige løsninger. 
Treffes på fi@ennte.no og
mobil 988 93 439
Tommy Amundsen
TOMMY
Alltid velkledd og hyggelige Tommy Amundsen stiller opp for enhver kunde som har behov for noen av våre løsninger.  Aktiv på telefon og ute på kundebesøk til mange av våre kunder innen dagligvare, KBS marked og non-food. 
Tommy svarer på 901 20 580 og ta@ennte.no
Marius Amundsen
MARIUS
I sin knallrøde Ford Connect teknikerbil er Marius Amundsen på farten overalt hvor kamera skal installeres. Lett på foten, høyt- og lavt – kontakt Marius på ma@ennte.no - og han er der før du vet ordet av det!
 
Thor Erichsen
THOR
Vår helfrelste United-fan Thor Erichsen har all kontakt med våre ulike leverandører. Hel og full oversikt over alt vi har av kamera, varesikring, prismerking og ulikt butikkutstyr. Steinkontroll er vel stikkordet her.
Mail til Thor er te@ennte.no og
tlf. 419 07 328
Lasse Heier
LASSE
Med sin lange erfaring er Lasse Heier en ressurs å snakke med innen varesikring, kundeteling og andre innovative løsninger for retail-og industri. Kan treffes på skuta si på Skjærhalden eller på mobil 952 12 073.
Mailkontakt er lh@ennte.no

 
Torbjørn Bøhnsdalen
TORBJØRN
Selvutnevnt super fotball-coach, men også vår Salgssjef med hovedansvar innen butikkprofilering. Her går det mye i løsninger for elektronisk prismerking, men også salg av alle andre produktgrupper i selskapet.
Torbjørn Bøhnsdalen har mobil 959 88 211 og tb@ennte.no
Fred Madsen
FRED
Sjefen på Vestlandet!  Fred Madsen er vår tekniker i Bergen med solid erfaring innen alle forretningsområder. Fred har vært rundt alle fjorder og over alle fjell i vest, på montasje, salg og service i en årrekke.
Kontakt Fred på fm@ennte.no
Wenche Jeanette Nordli
WENCHE
Noen må passe på debet og kredit og  da er Wenche-Janette Nordlie jenta si! Med stødig hånd føres alle fakturaer sirlig inn i systemet og enkelte får også beskjed fra Wenche når det er på tide å betale ...
Wenche treffes på wn@ennte.no om du lurer på noe eller 919 97 286.

 
Lars Tveter
LARS T
Fra destinasjon Stavanger er vår arbeidene styreformann Lars Tveter aktivt med i driften. Alt fra operasjonelle montasjeøvelser til mer managment-rettet arbeid og kontakt med ulike samarbeidspartnere til selskapet. 
Mobil 905 45 525 og lt@ennte.no
Nils Tveter
NILS
Sjefen i huset. Nils Tveter har mer enn 20 års erfaring fra varesikring og tidl. Checkpoint. Sånn sett de beste forutsetninger for å kunne etablere Ennte AS tilbake i 2012. Aktivt med i salgsarbeidet på huset, og bryr seg egentlig borti alt mulig … nt@ennte.no og tlf. 915 56 875
Lars Næss
LARS N
Vår sjefstekniker. Hva Lars Næss ikke kan om varesikringsløsninger er vel strengt tatt ikke nødvendig å vite. Kort og godt, en stor ressurs og en bauta i selskapet. Kontakt Lars på ln@ennte.no
 
Mia Tveter
MIA
Dattera til sjefen passer på at alle får sine ordre registrert, fakturerer, planlegger installasjoner og service. Mia Tveter kommuniserer med alt og alle i en smilende tone, og passer på at de operasjonelle oppgavene løses fortløpende. 
Mail til Mia på mt@ennte.no
eller 402 24 712
Hans-Christian Eknes
HANS-CHRISTIAN
Ennte har vokst på alle områder og etter hvert mye på administrativt, personal og markedsforhold. Da er Hans-Chr Eknes god å ha, systematisk og nøye på de viktige detaljer slik at HMS og tilsvarende har rett profil i huset. HC svarer på 473 28 487 og hans@ennte.no