facebook
linkedin
checkpoint-meto logo
ennte-logo-webside

Om oss

Ennte AS er etablert i 2012 og er eneste offisielle distributør i Norge av varemerke Checkpoint og Meto. Vi selger direkte til sluttkunder eller gjennom vårt forhandlerledd.
Selskapet kategoriseres innunder bransjen Varesikring, Prismerking og Butikkprofilering. 

Vårt kundeløfte er «Mer Salg og Mindre Svinn» og Ennte leverer løsninger og produkter som gir dagligvare- og faghandelen umiddelbare resultater.  
Ennte vil fremstå som en effektiv organisasjon som lever svært tett på sine kunder. Vi har eget stort lager, egen serviceavdeling og gir våre kunder raskt og kundevennlig oppfølging.

fb-logo
Følg oss gjerne på Facebook!

 

 

Våre ansatte

ingar-ennte-min
INGAR
Bassist og eks. midtbanesliter Ingar Mærli, kan også brukes som tekniker innen varesikring-og kameraovervåking. Med lun humor og stødig hånd er Ingar en kar å stole på! 
Treffes på im@ennte.no
larsn-ennte-min
JAN
Ett titalls forsendelser skal ut daglig fra vårt lager. Da er Jan Schultz mannen som holder orden på logistikken, sørger for at varer kommer frem når de skal og kommunikasjon med våre transportører. Ordnung muss zein!
Hilsen js@ennte.no

 
fredrik-ennte-min
FREDRIK
Vår mann på kamera.  Fredrik Ingebrigtsen har særs god forståelse og innsikt i kameraverden. Bistår alle type kunder innen retail og industri til å finne de gode og riktige løsninger. 
Treffes på fi@ennte.no og
mobil 988 93 439
tommy-ennte-min
TOMMY
Alltid velkledd og hyggelige Tommy Amundsen stiller opp for enhver kunde som har behov for noen av våre løsninger.  Aktiv på telefon og ute på kundebesøk til mange av våre kunder innen dagligvare, KBS marked og non-food. 
Tommy svarer på 901 20 580 og ta@ennte.no
marius-ennte-min
MARIUS
I sin knallrøde Ford Connect teknikerbil er Marius Amundsen på farten overalt hvor kamera skal installeres. Lett på foten, høyt- og lavt – kontakt Marius på ma@ennte.no - og han er der før du vet ordet av det!
 
thor-ennte-min
THOR
Vår helfrelste United-fan Thor Erichsen  har all kontakt med våre ulike leverandører. Hel og full oversikt over alt vi har av kamera, varesikring, prismerking og ulikt butikkutstyr. Stein-kontroll er vel stikkordet her.
Mail til Thor er te@ennte.no og
tlf. 419 07 328
lasse-ennte-min
LASSE
Med sin lange erfaring er Lasse Heier en ressurs å snakke med innen varesikring, kundeteling og andre innovative løsninger for retail-og industri. Kan treffes på skuta si på Skjærhalden eller på mobil 952 12 073.
Mailkontakt er lh@ennte.no

 
torbjoern-ennte-min
TORBJØRN
Selvutnevnt super fotball-coach, men også vår Salgssjef med hovedansvar innen butikkprofilering. Her går det mye i løsninger for elektronisk prismerking, men også salg av alle andre produktgrupper i selskapet.
Torbjørn Bøhnsdalen har mobil 959 88 211 og tb@ennte.no
fred-ennte-min
FRED
Sjef Vestlandet!  Fred Madsen er vår tekniker i Bergen med solid erfaring innen alle forretningsområder. Fred har vært rundt alle fjorder og over alle fjell i vest, på montasje, salg og service i en årrekke.
Kontakt fm@ennte.no
wenche-ennte-min
WENCHE
Noen må passe på debet og kredit, da er Wenche Janette Nordli jenta si! Med stødig hånd føres alle faktura sirlig inn i systemet og enkelte får også beskjed fra Wenche når det er på tid å betale ...
Treffes på wn@ennte.no m du lurer på noe eller 919 97 286

 
larst-ennte-min
LARS T
Fra destinasjon Stavanger er vår arbeidene styreformann Lars Tveter aktivt med i driften. Alt fra operasjonelle montasjeøvelser til mer managment-rettet arbeid og kontakt med ulike samarbeidspartnere til selskapet.  Mobil 905 45 525 og lt@ennte.no
nils-ennte-min
NILS
Sjefen i huset. Nils Tveter har mer enn 20 års erfaring fra varesikring og tidl. Checkpoint. Sånn sett de beste forutsetninger for å kunne etablere Ennte AS tilbake i 2012. Aktivt med i salgsarbeidet på huset, bryr seg egentlig borti alt mulig … nt@ennte.no og tlf. 915 56 875
jan-ennte-min
LARS N
Vår sjefstekniker. Hva Lars Næss ikke kan om varesikringsløsninger er vel strengt tatt ikke nødvendig å vite. Kort og godt, en stor ressurs og en bauta i selskapet. ln@ennte.no
 
mia-ennte-min
MIA
Dattera til sjefen passer på at alle får sine ordre registrert, fakturerer, planlegger installasjoner og service. Mia Tveter kommuniserer med alt og alle i en smilende tone, og passer på at de operasjonelle oppgaver løses fortløpende. 
Mail til Mia på mt@ennte.no
eller 402 24 712
hanschristian-ennte-2
HANS-CHRISTIAN
Ennte har vokst på alle områder og etter hvert mye på administrativt, personal og markedsforhold. Da er Hans-Chr Eknes god å ha, systematisk og nøye på de viktige detaljer slik at HMS og tilsvarende har rett profil i huset. HC svarer på 473 28 487 og hans@ennte.no
Våre varemerker
Enntes merker
Motta vårt nyhetsbrev!
Aktuelt
Vero Moda, Lillestrøm Torv
Hold orden på køen med avsperringer