facebook
linkedin
Hva er organisert kriminalitet?

Organisert kriminalitet mot detaljhandelen øker stadig i omfang.

Metalguard%20(002)
20.12.2016
Her handler det ikke om å stjele ett par sokker eller en sjokolade. ORC handler om grupper som går fra butikk til butikk, fra by til by, for å stjele mengder slik at det økonomisk kan omsettes i gevinst. De får dette til ved å forstyrre betjeningen eller ved å manipulere butikkens sikkerhetssystemer med hjelp av folieposer eller medbragte alarmavtagere.
Vil du ta dem eller unnvære dem?
Gjennom våre nye produkter, Metalguard og Hyperguard kan vi gi de butikkansatte et tidlig varsel om at noe er på ferde. Systemene gir et signal dersom folieposer eller magneter blir forsøkt tatt med inn i lokalet.
Om det kun går et signal til en av de ansatte vil ikke de kriminelle legge merke til at de er oppdaget og de vil fortsette for full maskin. Om dere derimot bruker eksterne antenner som viser at dere tenker på svinn og sikkerhet, samtidig som det blinker et lys ved inngangen, vil de kriminelle gjengene ikke engang forsøke å gå videre med sine oppgaver. De vil rett og slett gå videre til neste butikk.
Målet bør altså være å unnvære dem.

Metalguard vs Hyperguard
Begge varianter kan integreres i de fleste av Checkpoint’s tradisjonelle varesikringsantenner. Det anbefales allikevel å utstyre butikken med en ekstra antenne for å vise de kriminelle at tanken på ORC er ivaretatt.
Metalguard er et system som oppdager foliebager på vei inn i butikken.
Hyperguard er en avansert videreutvikling som også registrerer magneter og hjemmelagde brikkeavtagere. Denne varianten har også filtere som utelukker handlevogner, selv om disse er fulle a metall.
Begge varianter er tilgjengelige enten du har et RF- eller AM-system. Du trenger dermed ikke å være kunde av oss fra tidligere. Vi installerer det som et frittstående system med full funksjonalitet.

Ennte AS er forhandler av Checkpoint Metalpoint og Hyperguard.Tlf: 22 90 33 00  post@ennte.noBe om en gratis og
uforpliktende befaring!
 
Be om en gratis og
uforpliktende befaring!